Nooit meer slapend arm – Dirk Brounen en Kees Koedijk

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met nadenken over je financiële toekomst. We worden steeds ouder en moeten steeds langer werken. Omdat we echter niet allemaal tot die onzekere pensioendatum ver in de toekomst kunnen of willen werken, moeten we nu actie ondernemen en in onze bankrekening duiken. Word wakker met het boek Nooit meer slapend arm van Dirk Brounen en Kees Koedijk.

Brounen en Koedijk vertellen in hun boek over hoe je zelf kunt zorgen dat je het in de toekomst financieel redt. Ze beginnen met een introductie over hoe veel mensen nu passief reageren op geldzaken en hoe je daar meer actief mee bezig kunt zijn. In het tweede deel van het boek bespreken de auteurs de zaken die je kunt doen om financieel fit te worden: je spaargeld, je huis en je pensioen. Je kunt niet alles van tevoren plannen. Toch kun je met bepaalde risico’s rekening houden met behulp van verzekeringen en het opbouwen van pensioen. Hier gaat het derde deel van het boek over. Als laatste gaan de auteurs in op geluk en hoe je je financiële beslissingen kan laten meewerken bij het bereiken daarvan.

Nooit meer slapend arm van Dirk Brounen en Kees Koedijk

Uitgeverij Business Contact over Nooit meer slapend arm:

De gemiddelde man of vrouw wordt ruim 80 jaar oud. Je hebt dus nog genoeg tijd om die map met financiële papieren open te slaan. Of niet? Dirk Brounen en Kees Koedijk willen je in ‘Nooit meer slapend arm’ uitdagen om het heft in eigen hand te nemen en een actieplan te maken voor een financieel fitte toekomst.

In een toekomst waarin de overheid minder voor je regelt, moet je je eigen vragen stellen en beantwoorden. Tot wanneer wil je werken? Wil je een wereldreis maken? Welke zorg wens je later? Alle antwoorden kosten geld, dat niet meer vanzelfsprekend beschikbaar is. Het loont de moeite om je toch eens te verdiepen in een aantal papieren die je jaarlijks ongezien weglegt. Brounen en Koedijk helpen je daarmee op een prettige, makkelijke manier, met oog voor wat echt telt. Uiteindelijk gaat het maar om twee vragen: wat wil je later realiseren en wat moet je daar nu voor doen?

Geïnteresseerd? Bekijk dit boek bij bol.com:

Nooit meer slapend arm – Dirk Brounen en Kees Koedijk

  • Uitgeverij: Business Contact
  • Verschijningsdatum: februari 2017
  • Aantal pagina’s: 192
  • Verkrijgbaar als: paperback
  • ISBN: 9789047010258