PorteRenee Money Planner – Renée Lamboo

In deze tijden van hoge energierekeningen, stijgende uitgaven in de supermarkten en salarissen die misschien wel wat omhoog gaan maar niet zo veel als de inflatie is een nieuw boek over financiële planning meer dan welkom. Renée Lamboo heeft het zelf goed voor elkaar, maar dat is ook niet altijd zo geweest. Nu kan ze jou leren hoe je de eindjes beter aan elkaar kunt knopen en zelfs nog wat stukjes overhoudt om te sparen. Wie wil dat nu niet? Ze schrijft niet alleen over hoe je minder uitgeeft, maar ook over hoe je meer kunt verdienen. Bijvoorbeeld door je studieschuld sneller af te lossen, waardoor je minder rente hoeft te betalen. Of door te gaan beleggen. Of, ook leuk, hoe je onderhandelt over een hoger salaris. Ook meer geld overhouden? Dan zul je Money Planner van Renée Lamboo niet alleen moeten lezen, maar ook de tips in de praktijk moeten brengen. Het boek verschijnt in oktober 2022.

money planner van renee lamboo

Kosmos Uitgevers zegt over Money Planner:

Heb je geen idee waar je geld iedere maand blijft? Boek je regelmatig spaargeld terug omdat je aan het eind van de maand geld tekort komt? Wil je een schuld aflossen? Kom je door stijgende prijzen steeds moeilijker rond?

Deze money planner van personal finance platform PorteRenee verandert dat voor eens en altijd. Renée Lamboo, oprichter van PorteRenee, kan er zelf over meepraten: ze ging van 40.000 euro schuld naar tonnen aan vermogen. Het op papier zetten van haar inkomsten en uitgaven maakte hét grote verschil. In deze money planner trekt Renée alles uit de kast om jou te helpen je persoonlijke financiën (nog) beter op orde te krijgen. Stap voor stap, euro voor euro, kom je waar je wilt zijn. Dankzij het overzicht dat je creëert in deze planner en alle tips en tricks die erin staan, word je weer baas over je geld. En komt er meer rust in je hoofd.

Dit boek bekijken of kopen bij bol.com? Klik hieronder:

PorteRenee – Money Planner – Renée Lamboo

  • Uitgever: Kosmos Uitgevers
  • Verschijningsdatum: 27 oktober 2022
  • Aantal pagina’s: 256
  • Verkrijgbaar als: hardcover
  • ISBN: 9789043926249