Leer beleggen als Warren Buffett – Hendrik Oude Nijhuis en Björn Kijl

Als de rente op je spaarrekening lager is dan de inflatie, dan kost sparen geld. Als je dan ook nog eens belasting moet afdragen over een fictief positief rendement, ga je er nog extra op achteruit. Een goede manier om te voorkomen dat je spaargeld steeds maar minder waard wordt, is te gaan beleggen. Maar dan moet je daar natuurlijk wel geld mee verdienen en niet juist kwijtraken. Iemand die heeft laten zien dat je met beleggen rijk kunt worden, is Warren Buffett. Hij begon klein en eindigde steenrijk. In het boek Leer beleggen als Warren Buffett leggen Hendrik Oude Nijhuis en Björn Kijl het een en ander uit over verschillende beleggingsstrategieën.

Beleggen is meer dan wat geld ergens neerzetten en wachten. Als je op het juiste moment de juiste aandelen/opties/… koopt of verkoopt, of juist helemaal niets doet, kun je je vermogen flink vergroten. Daarbij loop je natuurlijk altijd het risico dat het een keer mis gaat en dat je (een deel van) je geld kwijt bent. Met de beleggingsstrategieën in dit boek heb je in ieder geval een handvat om te kijken hoe jij het aan kunt pakken. Met dit boek kun jij misschien ook een beetje rijker worden!

Leer beleggen als Warren Buffett

Uitgever Sonsbeek Publishers zegt over Leer beleggen als Warren Buffett:

Warren Buffett geldt zonder enige twijfel als ’s werelds beste belegger aller tijden. Begonnen op elfjarige leeftijd met $ 100,– wist hij een persoonlijk vermogen op te bouwen van vele tientallen miljarden dollars. Een opmerkelijk gegeven voor iemand die zelf weinig waarde hecht aan geld… In heldere taal worden uit de verschillende beleggingsstrategieiën de beste elementen voor het voetlicht gebracht. dat maakt dit toegankelijke boek tot buitengemeen waardevol voor iedereen die geïnteresseerd is in alles wat met beleggen te maken heeft. En dat ongeacht de mate van belangstelling of deskundigheid.

Dit boek bekijken of kopen bij bol.com? Klik hieronder:

Leer beleggen als Warren Buffett – Hendrik Oude Nijhuis en Björn Kijl

  • Uitgeverij: Sonsbeek Publishers
  • Verschijningsdatum: mei 2016 (5e druk)
  • Aantal pagina’s: 156
  • Verkrijgbaar als: paperback
  • ISBN: 9789078217213