Jouw eerste miljoen – Quote

Jouw eerste miljoen, en dat er maar veel mogen volgen… De meeste van ons zullen helemaal geen miljoen (of zelfs meerdere) nodig hebben, maar een leuk leven met een leuk inkomen is natuurlijk altijd welkom. In het boek Jouw eerste miljoen kun je lezen wat de ervaringen van succesvolle ondernemers zijn. Hoe zijn zij zover gekomen? Misschien kun jij daar nog wat van leren!

Als je vage plannen hebt om voor jezelf te beginnen, kan het nooit kwaad je goed te oriënteren. Dit boek kan een handig hulpmiddel zijn om van jouw eigen bedrijf een succes te maken.

Jouw eerste miljoen van Quote

Uitgever Hearst Magazines zegt over Jouw eerste miljoen:

Jouw Eerste Miljoen, een uitgave van het zakenblad Quote, is hèt handboek op weg naar je eerste miljoen euro. Dat eerste miljoen is het moeilijkst; heb je die eenmaal op je bankrekening staan, dan ligt de weg naar (véél) meer miljoenen wijd voor je open.In Jouw Eerste Miljoen verzamelde de redactie van Quote – wij spreken nog eens een selfmade miljonair – de belangrijkste lessen van Nederlands meest succesvolle ondernemers. Hoe krijg je succes? Hoe run je een start up? Hoe ga je om met personeel of heb je juist helemaal geen personeel nodig? En hoe krijg je investeerders zover dat ze juist in jou willen investeren? Nederlandse miljonairs gunden ons, en nu dus ook jou, een bijzonder leerzaam kijkje in hun zakelijke en financiële keuken. Doe er je voordeel mee. Want zeg nu zelf, je leven lang loonslaaf zijn, daar moet je toch niet aan denken?

Geïnteresseerd? Bekijk dit boek bij bol.com:

Jouw eerste miljoen – Quote

  • Uitgeverij: Hearst Magazines Netherlands B.V.
  • Verschijningsdatum: mei 2014
  • Aantal pagina’s: 184
  • Verkrijgbaar als: paperback
  • ISBN: 9789082213508