Gek van geld – Eef van Opdorp

Heb je de afgelopen jaren wel eens naar het tv-programma Uitstel van executie gekeken? Dan ken je vast Eef van Opdorp wel. De vrouw die zich als een pitbull vastbijt in de financiën van de mensen die door het programma geholpen worden en niet rust tot de bank meewerkt aan een oplossing voor de financiële problemen. Voor veel mensen is het lastig overzicht te houden over waar het geld naar toe gaat. Kun jij hier ook wel wat hulp bij gebruiken? Dan is het boek dat Eef van Opdorp heeft geschreven, misschien wel iets voor jou. Het heet Gek van geld en gaat je helpen bij het onderzoeken van je relatie met geld. Het verschijnt eind mei 2022 en als het goed is, verdien je de investering vanzelf terug!

Gek van geld van Eef van Opdorp

Uitgeverij Spectrum zegt over Eef van Opdorp en Gek van geld:

Verliefd op je bankrekening.

Heb je last van geldstress? Verdien je prima, maar verdwijnt het geld als sneeuw voor de zon? Of zou je graag meer financiële vrijheid hebben om bijvoorbeeld minder te gaan werken?

Eef van Opdorp (bekend van het tv-programma Uitstel van Executie) leert je anders kijken naar de relatie die je met geld hebt. Beter met geld omgaan is geen kwestie van kille rekensommetjes, maar van goed luisteren naar je gevoel. Net als in relaties geldt: wat je aandacht geeft groeit. En dat zie je terug op je bankrekening.

Verdiep je in je geldbrein, je geldgeschiedenis en je onbewuste patronen. Ben je een sint-bernardshond of meer een struisvogel? De geldtypetest laat zien welke strategieën voor jou werken om meer te sparen, investeren en/of te beleggen.

Uit de verhalen uit Eefs moneycoachpraktijk blijkt welke enorme impact geld heeft op ons leven. De mensen die bij haar aankloppen zijn het overzicht helemaal kwijt, maar zodra ze hun relatie met geld verbeteren, groeit hun (financiële) vrijheid.

Dit boek is voor iedereen die meer uit zijn bankrekening wil halen, of je nu ondernemer bent of in loondienst, wannabe miljonair of gewoon wat extra’s wil sparen. Met praktijkvoorbeelden van de nuchterste coach van Nederland en de beste tips voor jouw persoonlijke geldtype

Eef van Opdorp is budgetcoach, spreker, trainer en financieel expert bij het tv-programma Uitstel van Executie. Haar specialiteit is geldzaken simpel maken.

Gek van geld – Eef van Opdorp

  • Uitgeverij: Spectrum
  • Verwachte verschijningsdatum: 24 mei 2022
  • Aantal pagina’s: 240
  • Verkrijgbaar als: paperback, e-book
  • ISBN:
    • Paperback: 9789000378821
    • E-book: 9789000380701