Een werkweek van 4 uur – Timothy Ferriss

Een werkweek van 4 uur. Wie wil dat nu niet? Als je maar een halve dag per week hoeft te werken, kun je de rest van je tijd vullen met dingen die jij leuk of belangrijk vindt. Het klinkt als te mooi om waar te zijn. Als je ziet dat van dit boek al de 28e druk is verschenen, zou je verwachten dat er al veel mensen op die manier leven.

Ik ben echter nog niemand tegengekomen die het met vier uur werken redt. Je zult dit boek dan waarschijnlijk ook meer moeten zien als een hulpmiddel om je tijd beter in te delen en meer uit het leven te halen dan als een wondermiddel om snel rijk te worden. Maar je weet het pas zeker als je het gelezen hebt, wie weet lukt het jou wel!

Een werkweek van 4 uur van Timothy Ferris

Uitgeverij Boekerij zegt over Een werkweek van 4 uur:

Vergeet het oude concept van hard werken tot aan je pensioen en stel je spannende levensplannen niet uit.

 

Vraag Timothy Ferriss wat hij aan het doen is, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt: ‘skiën in de Andes’, ‘duiken in Panama’ of ‘tangodansen in Buenos Aires’. Ferriss heeft namelijk het achterhaalde idee van ‘eerst werken, dan leven’ ingeruild voor een rijk leven in het hier en nu. Niet geld stelt je daartoe in staat, maar de nieuwe economische factoren tijd en mobiliteit.

 

Wacht niet langer, zeker niet in tijden van economische onzekerheid. En vergeet het achterhaalde idee van werken tot je pensioen. Of je nu die grote wereldreis wilt maken, een maandelijks salaris van vijf cijfers wilt met zo weinig mogelijk inspanning, of gewoon minder wilt werken en meer wilt genieten – Een werkweek van vier uur geeft het antwoord.

 

Dit revolutionaire boek wijst je de weg naar een nieuw leven van weinig werkuren, veel vrije tijd en geld in overvloed, of je nu een overwerkte loonslaaf bent of een ondernemer die klem zit in het succes van zijn bedrijf.

Geïnteresseerd? Bekijk dit boek bij bol.com:

Een werkweek van 4 uur – Timothy Ferriss

  • Oorspronkelijke titel: The 4 hour workweek
  • Uitgeverij: Boekerij
  • Verschijningsdatum: januari 2017 (28e druk)
  • Aantal pagina’s: 424
  • Verkrijgbaar als: paperback
  • ISBN: 9789022578612