Beleggen voor Dummies – Hans Oudshoorn en Peter Siks

Als je meer dan zo’n 25.000 euro op je spaarrekening hebt, dan moet je vermogensrendementsheffing betalen. De Nederlandse overheid is van mening dat je over een deel van je spaargeld gemakkelijk ruim 5% rendement kan behalen. Voor het overige zijn ze nog soepel met een rendement van 1,63% dat belast wordt (2017). Kijk je echter naar de gemiddelde spaarrekening, dan haalt die de 1,0% nog niet eens. Wil je dus niet inleveren op je spaargeld, dan zul je iets anders moeten verzinnen. Beleggen bijvoorbeeld. Het boek Beleggen voor Dummies kan je helpen wegwijs te worden in beleggingsland.

Beleggen is niet iets wat je zonder enige kennis van zaken zomaar even doet. Behalve natuurlijk als het je niet kan schelen als je er juist flink op verliest. Wil je echter minimaal het rendement behalen dat de belastingdienst later weer van je vermogen afsnoept, en liever nog iets meer, dan zul je je erin moeten verdiepen. Je kunt het ook overlaten aan een deskundige. Maar is het niet veel leuker je geld te zien groeien dankzij je eigen juiste keuzes?

Beleggen voor Dummies van Hans Oudshoorn en Peter Siks

Uitgever BBNC over Beleggen voor Dummies:

Je rendementskansen vergroten en op verantwoorde wijze je doel bereiken. In deze compleet nieuwe editie van ‘Beleggen voor Dummies’ vind je up-to-date informatie om je hierbij te helpen. Aandelen, beleggingsfondsen, obligaties, trackers en nog veel meer beleggingsmogelijkheden komen aan bod. Met behulp van het beleggingsplan leer je hoe je je geld kunt laten groeien. Met de waardevolle strategieën en tips om de juiste keuzes te maken, heb je alles wat je nodig hebt voor succes op de beurs!

Hans Oudshoorn is hoofddocent aan de Alex Academy, het opleidingsinstituut van de online effectenbank. Hij levert geregeld bijdragen over beleggen aan verschillende media. Peter Siks is beleggerstrainer bij Binck. In die functie weet hij als geen ander wat de valkuilen voor (beginnende) beleggers zijn.

Geïnteresseerd? Bekijk dit boek bij bol.com:

Beleggen voor Dummies – Hans Oudshoorn en Peter Siks

  • Uitgeverij: BBNC Uitgevers
  • Verschijningsdatum: november 2016 (4e editie)
  • Aantal pagina’s: 324
  • Verkrijgbaar als: paperback
  • ISBN (paperback): 9789045353227
  • De 3e editie is er ook als ebook. ISBN: 9789043027724